Strategii Personalizate De Social Media Marketing


Social Media Marketing

Social media este unul dintre cele mai eficiente instrumente de comunicare pentru medierea contactului dintre un brand si clientii sai. In combinatie cu alte tehnici de marketing, social media poate spori rezultatele obtinute, influentand inclusiv rezultatele SEO si ajutand la cresterea traficului si a notorietatii brand-ului. In timp ce „Content is king”, „👑Audience engagement👑 is queen”.

CE FACEM PENTRU TINE

Strategia de social media

In urma procesului de consultanta, dezvoltam o strategie complexa de social media, in concordanta cu obiectivele si valorile brandului tau.

Publicitatea in social media

Stabilirea si implementarea unui plan de promovare platita in social media (Facebook, Instagram, LinkdeIn etc.) duce la obtinerea unor rezultate imediate, conform obiectivelor setate.

Continutul in social media

Crearea unui plan editorial si stabilirea unor tipuri specifice de postari sunt aspecte esentiale pentru a mentine activ interesul publicului vizat.


trans-pg-px10

DE CE SOCIAL MEDIA MARKETING

Clientii tai sunt in social media

Indiferent de industria in care activezi, clientii tai utilizeaza in fiecare zi canalele de social media. Pentru a-ti mentine sau creste pozitia pe piata, este vital sa mentii contactul cu ei si sa ramai in topul preferintelor lor. Interactiunea cu utilizatorii si monitorizarea acesteia sunt aspecte importante pentru mentinerea unei bune reputatii.

 

Clientii cauta compania ta pe retelele sociale

Indiferent de domeniul in care compania ta activeaza, oamenii cauta pe retelele sociale servicii sau produse similare celor pe care compania ta le ofera, de aceea este important sa fii prezent in acest mediu. Poti castiga lead-uri noi, poti discuta direct cu potentialii clienti sau poti primi review-uri de la clienti, crescand ROI-ul si mentinandu-ti o reputatie pozitiva.

 

Clientii vorbesc despre compania ta in social media

Unul dintre aspectele esentiale pentru orice business este sa intelegi ce-si doresc clientii, sa ii asculti si sa le raspunzi prompt. La fel de important este sa subliniezi aspectele pozitive, diferentiatoare pe care le aduce compania ta si sa raspunzi cu transparenta si sinceritate comentariilor negative.

 

Social media management pentru branduri puternice

Administrarea conturilor de social media implica timp pretios si alte resurse si, daca strategia este corect creata si implementata, rezultatele vor fi notabile.

CE ITI PROPUNEM


Dezvoltarea strategiei

Campanii de publicitate

Administrarea comunitatilor

Strategia de continut

Evaluare si raportare
Dezvoltarea strategiei - Selectia celor mai potrivite retele sociale si construirea unei strategii adaptate business-ului, caracteristicilor si intereselor publicului vizat pornind de la obiectivele si valorile brandului sunt esentiale pentru a crea comunitati active, consistente si receptive la mesajele transmise.

Campanii de publicitate - Campaniile platite in social media ajuta la obtinerea rezultatelor imediate, fie ca este vorba despre sporirea engagement-ului fanilor sau cresterea numarului acestora, largirea notorietatii brandului sau vanzarea de produse si/sau servicii.

Administrarea comunitatilor - Social media este caracterizata de deschidere si transparenta in comunicare, iar incurajarea engagement-ului membrilor unei comunitati este unul dintre aspectele vitale cand vine vorba de administrarea comunitatilor.

Strategia de continut - O strategie de continut originala si creativa ajuta la transmiterea consistenta a valorilor si mesajelor brandului, la inchegarea unei comunitati omogene si la mentinerea unei bune reputatii a brandului.

Evaluare si raportare - Procesele de evaluare si raportare implica activitati de monitorizare a engagement-ului unei pagini de brand, masurarea rezultatelor obtinute in urma campaniilor derulate, precum si stabilirea urmatorilor pasi necesari pentru imbunatatirea rezultatelor viitoare.CE NE DIFERENTIAZA

Suntem cu un pas inainte intr-o piata care vrea sa aiba acces la cele mai noi tehnologii, produse si servicii. Anticipam trendurile digitale si oferim solutii inovatoare pentru dezvoltarea online a business-urilor.


Creativitate

Idei originale si creative care dau viata business-urilor.

Pasiune

Pentru marketing, design, tehnologie si nu numai.

Flexibilitate si adaptabilitate

In implementarea serviciilor oferite.

Servicii integrate

Identificarea mixului potrivit de servicii de marketing si dezvoltare web adaptate fiecarui business.

Eficienta

In modul de lucru datorita experientei si tool-urilor moderne folosite.

Solutii focusate pe ROI (Rata de Recuperare a Investitiei)

Implementarea solutiilor agreate si optimizarea acestora pentru indeplinirea obiectivelor setate.

Parteneriate Solide

Relatii parteneriale de lunga durata cu clientii din portofoliul nostru.

Integritate si transparenta

In dezvoltarea relatiei cu clientii.

Rezultate din prima zi

Solutii de marketing eficiente care aduc rezultate notabile inca din prima zi.

Rapoarte de Performanta Periodice

Raportarea evolutiei fiecarui proiect si analiza rezultatelor obtinute.

Audit Gratuit

Sesiuni gratuite de audit pentru evaluarea si optimizarea strategiilor de marketing.

Peste 10 ani de experienta internationala

Solutii smart de marketing si software pentru piete competitive internationale.

mantrans02c

Rezultatele noastre


10+
Ani Experienta


200+
Clienti


7.5 MIL
Buget administrat in campanii online


1000+
Campanii digitale

150+
Site-uri web personalizate

Ce spun clientii nostri
Du-ti business-ul
la urmatorul nivel

Te ajutam sa-ti atingi obiectivele si sa-ti dezvolti rapid afacerea.

solicita oferta

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Detalii aici.

OK